28 Mart 2009 Cumartesi

BALIKESİR BELEDİYE SPOR VOLEYBOL

Belediyespor’un Sultanları Filelerde Geçit Vermiyor 07/02/2008-09:20:44


Çalışmalarına Ekim ayında başlayan Belediye spor Bayan Voleybol Takımı, rakiplerine göz açtırmıyor. Oynadıkları tüm maçları set vermeden kazanan Belediye spor`un Sultanları, Genç ve Minik Bayanlar kategorilerinde şampiyon oldular. Yıldız, Genç ve Minik Bayanlar olmak üzere üç kategoride çalışmalarına devam eden Belediye spor Bayan Voleybol Takımları, Genç ve Minik Bayanlar kategorilerinde rakiplerine set vermeden şampiyon oldu. Burhaniye Belediye spor Genç Bayan Voleybol Takımı ile yaptıkları son maçta gelenekleri bozmadı ve rakiplerine set vermeden galip gelerek, şampiyon oldular. Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın maçları Yıldız Bayan kategorisinde oynayacağı maçlar ile devam edecek. 6 Şubat Çarşamba günü Burhaniye Belediye spor Takımı ile deplasmanda oynanan maçla başlayan Belediye spor Yıldız Bayan Voleybol Takımı’nın müsabakaları 24 Şubat Pazar günü DSİ ile oynanacak maçla sona erecek.
Belediye spor Voleybolda İddialı
Balıkesir Belediye spor’un Sultanları, önümüzdeki günlerde devam edecek Yıldız Bayanlarda da iddiasını sürdürerek, voleybolda Türkiye çapında daha üst sıralarda mücadele etmeyi hedefliyor. Çalışmalarını voleybol antrenörleri Uğur Baysal ve Berrak Günay yönetiminde yürüten Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın Yıldız, Genç ve Minik Bayanlar olmak üzere üç kategoride toplam 85 sporcusu bulunuyor. Belediye Başkanı Sabri Uğur ve Belediyespor Başkanı Zafer Çakır’ın öncüğünde ve desteği ile kurulan Bayan Voleybol Takımı yeni bir takım olmasına rağmen, yaptığı maçlarda rakiplerine kısa zamanda üstünlük sağladı. İlk etapta gençlik merkezi Yıldız ve Genç Bayan sporcularıyla oluşturulan takımlarla çalışmalarına başlayan Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Ekim ayından bu yana da kendi oluşturduğu minik bayanlar takımıyla da alt yapısını kurmuş durumda. Geride kalan sezonda çeşitli başarılara imza atan Belediyespor’un Sultanları, Minik Bayan takımıyla çeyrek finallerde grup birincisi olarak, yarı finallere mücadele edip Türkiye’de ilk 12 takım arasına girerek büyük bir başarıya imza attı. Aynı şekilde Genç ve Yıldız bayan takımıyla gruplarda yapılan müsabakalar neticesinde grup üçüncüsü olan Belediyespor Voleybol Takımı, gruplarda da Balıkesir’i başarıyla temsil ediyor.

Amacımız, Voleybolda Marka Olmak
Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Balıkesir’i voleybolda Türkiye çapında bir marka haline getirmek için çalışmalarına üç kategoride durmaksızın devam ediyor.Sporcularının yılda sadece 20 gün tatil yapmasına izin verdiklerini söyleyen Voleybol Antrenörü Uğur Baysal, durmaksızın, disiplin içinde genç ve yıldız bayanlarda hafta da üç gün, minik bayanlarda ise hafta sonları çalışmalara devam ettiklerini bildirdi. Antremanlara salon uygun olduğunda Kurtdereli Spor Salon’unda veya Cumhuriyet Lisesi Spor Salonu’nda yaptıklarını söyleyen Antrenör Baysal, “Toplu konut Bölgesinde yapılacak Belediyespor Tesisleri tamamlandığında tüm çalışmalarımızı orada yapacağız. Şimdilik Gençlik Spor Müdürlüğünün desteği ile çalışmalarımızı uygun olan salonlarda yapıyoruz” diye konuştu.
Amaçlarının önümüzdeki 3 yıl içerisinde profesyonel liglerde mücadele etmek olduğunu söyleyen Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Uğur Baysal, “Emin adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız maçlarda büyük bir başarı grafiği yakaladık. Takım olarak Balıkesir’in geçmişte voleybolda yakaladığı başarıları tekrar yaşamak istiyoruz. Belediyespor Bayan Voleybol Takımı sporcularımızla, Türkiye’de voleybolda hak ettiğimizi yere geleceğimize ve bayan voleybol takımları arasında bir marka olarak anılacağımıza inanıyorum” dedi.

1 yorum:

  1. How to Get to Gurgaon using Vicksha Temple in
    If you are having trouble staying in 군산 출장마사지 Gurgaon with Vicksha Temple, 용인 출장안마 look no further! Visit www.tripadvisor.com  충주 출장마사지 Rating: 3.5 · 안성 출장마사지 ‎17,055 용인 출장마사지 reviews

    YanıtlaSil